välkommen.

Du verkar ha fattat grejen! Att integration är upp till alla parter att ta ansvar för det man kan. Många nya i landet saknar idag kontakt med företag överhuvudtaget. Därför bjuder vi in företag till att vara en del av lösningen. På riktigt. Se filmen!

 

Najwa Alalwani
Najwa Alalwani
På SPP fick jag träffa trevliga människor och träna språket. Vi kom nära varandra och jag fick nya vänner och kontakter.
Mohammed Kazzaz
Mohammed Kazzaz
Jag fick information om pension och varför det är viktigt. Men framförallt hade jag kul och fick jag träffa trevliga medarbetare till SPP. Det är viktigt att skapa nätverk med människor för att integreras.
Emelie Bengtsson
Emelie BengtssonSPP
Det var superkul och lättsamt. Fick träffa Omar som berättade om sin tid som politisk fånga i Syrien, men som ändå funnit stor glädje i livet. Många inspirerande historier.
Josefine Fors
Josefine ForsSPP
Jag träffade Azzam som ville bli pilot när han var liten, precis som jag! Fantastisk stämning, inga barriärer och mycket att prata om. Våra olika bakgrunder gjorde att det fanns ännu mer att prata om.
Omar Alshogre
Omar Alshogre
Det här eventet på SPP var ett av de bästa jag gått på, och helst ville jag stanna en timme till. Bland annat träffade jag Carolina som var en bra lyssnare, vilket var kul då jag gillar att prata:) Hon öppnade upp med kontakter för min framtid som föreläsare.
Patrik Arnesson
Patrik ArnessonVD, Forza Football
Det var förvånansvärt enkelt att komma igång och att man kunde göra något enkelt. Det blev snackisen kring lunchbordet!
Klas Danielsson
Klas DanielssonVD, SBAB
Welcome App borde få pris för årets, mest hållbara, enklaste och mest genialiska innovation. De har kommit på det enkla strulfria sättet för oss att förändra världen. Eureka. Makalöst coolt.
Alaa Alden Alkhateb
Alaa Alden Alkhatebfd. Advokat, Ny i Sverige
Det hjälper mig mycket att komma i kontakt med människor på svenska företag. Jag har fått svar på frågor om hur arbetskulturen fungerar här och får öva svenskan.
Karin Eling
Karin ElingSBAB
Timmen för glöggminglet svischade förbi och jag har fått höra så många intressanta och lärorika historier. Vilken kapacitet och vilja det finns hos många nyanlända! Jag kommer att minnas denna timme under lång tid framöver och jag kommer att vara er bästa ambassadör.
Ameer
AmeerAnalytiker, Ny i Sverige
Jag har tidigare jobbat som analytiker i mitt hemland, men det är sällan man får chansen att träffa företag. Welcome gör det lätt för mig att träffa relevanta människor i Sverige.
some of our customers

welcome app presenterar

"Welcome App på jobbet"

En kul och enkel introduktion för företag att involvera sig i integration tillsammans med anställda.

så går det till.

Ni kan slappna av. Vi kommer guida er genom fyra löjligt enkla steg, så hjäper vi er att se resultat och göra skillnad!

1. Chatta

Första tiden är utmaningen att svara på några frågor av nya personer i Sverige och chatta. Ta reda på 5 olika saker om varandra och upptäck att du med enkla medel kan skapa värde för någon annan.

2. Möts upp

Andra perioden är utmaningen att mötas upp med någon av de ni chattat med. Gör det som en kul grej tillsammans med en kollega eller två. Ta t.ex. en fika, ta en promenad runt kvarteret eller använd vår samtalsguide. (kan kombineras med utmaning 3)

3. Bjud in till företag

Tredje perioden bjuder ni in de personer ni varit i kontakt med till en mindre aktivitet. Varför inte lunch och samtal, LinkedIn-session eller en AW? Gör något som passar er och som skapar värde.

4. Se och dela impact

Ni kan under hela perioden följa den skillnad ni gör tillsammans. Dela er totala impact med vänner och uppmuntra andra att göra samma sak. Pay it forward!

Mätbart engagemang

Följ er impact tillsammans och dela den enkelt med andra. Utöver den faktiska skillnaden för individ och samhälle, så skapar “En månads välkomnande” mer motiverade anställda, utbildade anställda i frågan och ett starkare employer brand. Vi kallar det en win-win-win-win.

Om du tycker det verkar kul att göra det här tillsammans med din arbetsplats, uttryck det genom att nominera ditt företag! (inget bindande)

Vi kommer att kontakta ditt företag och berätta mer. Ju fler personer som nominerar ert företag, desto större chans att det blir av:)

nominerade företag

H&M
Spotify
Swedbank
Telenor
Coop
Serendipity
XLENT
Nova
Ericsson
ICA
Schibsted
Antrop
Netlight
Kivra
Blocket

dessa företag kör! 

Trygg Hansa
SPP
SBAB
Internetstiftelsen
Alecta
Synch Law
Arbetsförmedlingen
Fitness Collection
Football Addicts
Accenture
Welcome App

contact

Emma, CEO
emma@welcomeapp.se
072-563 29 42

Tobias, CPO
tobias@welcomeapp.se
076-941 95 19

contact

Emma, CEO
emma@welcomeapp.se
072-563 29 42

Tobias, CPO
tobias@welcomeapp.se
076-941 95 19

read more

follow us