välkommen.

Du verkar ha fattat grejen! Att integration är upp till alla parter att ta ansvar för det man kan. Många nya i landet saknar idag kontakt med företag överhuvudtaget. Därför bjuder vi in företag till att vara en del av lösningen. På riktigt.

welcome app presenterar

"Welcome App på jobbet"

En kul och enkel introduktion för företag att involvera sig i integration tillsammans med anställda.

så går det till.

Ni kan slappna av. Vi kommer guida er genom en månads integration. Följ fyra löjligt enkla steg, så hjäper vi er att se resultat och göra skillnad!

1. Chatta

Första veckan är utmaningen att svara på några frågor av nya personer i Sverige och chatta. Ta reda på 5 olika saker om varandra och upptäck att du med enkla medel kan skapa värde för någon annan.

2. Möts upp

Andra veckan är utmaningen att mötas upp med någon av de ni chattat med. Gör det som en kul grej tillsammans med en kollega eller två. Ta t.ex. en fika, bjud in till kontoret, ta en promenad runt kvarteret. (kan kombineras med utmaning 3)

3. Bjud in till företag

Tredje veckan bjuder ni in de personer ni varit i kontakt med till en mindre aktivitet. Varför inte lunch och rundvandring på kontoret?

4. Se och dela impact

I slutet av månaden kan ni se er totala impact ni skapat. Sista utmaningen är att dela er månads impact med vänner och uppmuntra ett annat företag att göra samma sak. Pay it forward!

Mätbart engagemang

Följ er impact tillsammans och dela den enkelt med andra. Utöver den faktiska skillnaden för individ och samhälle, så skapar “En månads välkomnande” mer motiverade anställda, utbildade anställda i frågan och ett starkare employer brand. Vi kallar det en win-win-win-win.

Om du tycker det verkar kul att göra det här tillsammans med din arbetsplats, uttryck det genom att nominera ditt företag! (inget bindande)

Vi kommer att kontakta ditt företag och berätta mer. Ju fler personer som nominerar ert företag, desto större chans att det blir av:)

nominerade företag

H&M
Spotify
Swedbank
Telenor
Coop
Serendipity
XLENT
Nova
Ericsson
ICA
Unilever
Schibsted
Antrop
Netlight
Blocket

dessa företag kör! 

Dell
Kivra
Qliro
Internetstiftelsen
SPP
Alecta
Arbetsförmedlingen
Tre
Fitness Collection
Football Addicts
SBAB
Accenture
Welcome App

contact

Emma, CEO
emma@welcomeapp.se
072-563 29 42

Tobias, CPO
tobias@welcomeapp.se
076-941 95 19

contact

Emma, CEO
emma@welcomeapp.se
072-563 29 42

Tobias, CPO
tobias@welcomeapp.se
076-941 95 19

read more

follow us